Cardedeu

Pep Quesada: "Tenim un projecte per solucionar el trànsit de Cardedeu. L’alcalde Olivé ho esquiva per por a que li faci perdre l’alcaldia com li va passar a CDC."

  • Actualitzat:
  • Creat:

El nou primer secretari del PSC de Cardedeu, Pep Quesada, ho ha afirmat en la seva intervenció de clausura de l’assemblea de l’agrupació socialista.

Nova Comissió Executiva del PSC de Cardedeu
Nova Comissió Executiva del PSC de Cardedeu

“Cardedeu té un greu problema de mobilitat de vehicles que travessen el casc urbà. Oferim als cardedeuencs/ques alternatives al projecte equivocat de la Ronda Nord de l’antiga alcaldessa Calamanda Vila. L’actual govern d’ERC-CUP només porta a terme mesures estètiques, gens efectives per reduir el risc d’accidents, la pol·lució acústica i la contaminació; el que empitjora la qualitat de vida i fa menys atractives les nostres activitats d’oci i cultura, entorpint la dinamització de l’activitat comercial de la vila”. “La proposta és un oferiment obert al debat amb tots/es els veïns/nes i entitats, a fi d’identificar i consensuar els principals punts crítics i les seves solucions, per arribar a un acord de poble que ens comprometi entorn a un pla d’actuació per sobre dels colors polítics”. El PSC portarà al Ple Municipal la queixa dels cardedeuencs/ques per l’absència d’una política de promoció econòmica, ocupació i afers socials, ignorant el miler de famílies amb una persona a l’atur, amb una petita pensió o, fins hi tot, sense cap prestació econòmica; que són els principals afectats per la crisi”.

Ramón Hurtado Portaveu del Grup Municipal Socialista, va afirmar que “volem tornar a unir el poble fent sentir a tothom benvingut a les festes, esdeveniments, espectacles, fires de Cardedeu, deixant de banda el monotema del procés en els actes institucionals, no volem exclusions de cap mena”. En la seva intervenció Jonatan Martínez, Primer Secretari de PSC del Vallès Oriental, va encoratjar a fer “un ferm treball d’oposició, que sigui una contribució democràtica i de foment de la transparència. Reunits en una assemblea, la nova executiva va ser elegida per unanimitat entre els assistents. Quesada és regidor a l’Ajuntament de Cardedeu des de 2015 (Twitter @Pep_Cardedeu) i Director de serveis de l’àrea territorial i de l’espai públic a l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Llicenciat en dret i Màster en urbanisme per l’UPC-UPF-EAPC, Quesada compta amb una dilatada carrera professional al servei de diversos ajuntaments del Vallès Oriental. L’executiva compta entre els seus principals responsables a: Anna Ampúdia, Viceprimera Secretària i responsable d’Economia, ocupació i participació ciutadana, i Francesc Cantarero Secretari d’Organització. Van resultar elegits vocals de l’executiva: Montserrat Benítez (Igualtat, afers socials i salut), Jaume Balaguer (Federalisme i cooperació internacional), Toni Giner (Medi ambient i Gent Gran), Joan Castelló (Seguretat i interior), Quico Pou (Cultura), Guillem Rosales (Eines digitals i xarxes socials) i Juan Antonio Felipe (Sostenibilitat i esports). Salvador Illa Secretari d’Organització del PSC, en l’acte de clausura ”va convidar als presents a explicar a Cardedeu la proposta federalista del PSC, així com a encoratjar a tots i totes a participar en el futur procés de Primàries per l’elecció de la Secretaria General del PSOE”.